Burnio schrijft voor mensen

We schrijven geen teksten die helemaal geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines (Google en Bing), maar we schrijven voor mensen.

We doen er alles aan om makkelijk en eenvoudig te schrijven. We leggen complexe vragen graag eenvoudig uit. Hier komt onze onderwijsachtergrond weer goed van pas. We delen informatie, zodat onze opdrachtgevers daar weer eenvoudig mee verder kunnen komen. We moedigen aan. We helpen en doen dat soms met een knipoog.  In ieder geval op een manier, zodat men ons als toegankelijk en begrijpelijk ervaart.

We gaan het gesprek graag aan

Mensen zijn gericht op interactie met elkaar. En dan is het wel zo fijn dat je ook begrijpt wat de ander zegt. We schrijven zoals we praten. Eenvoudig maken wat complex lijkt. Stel gerust vragen als iets niet duidelijk is. Content is vaak vol van vakjargon. Waar dat nodig is, proberen we dat uit te leggen of zo te beschrijven, dat het uit de context helder is wat er wordt bedoeld.

Betrokken en betrouwbaar

We helpen mensen hun problemen op te lossen. Niet om onze diensten te verkopen.

We spreken met mensen; niet tegen of over hen. We denken mee. Wat heb je nodig en wat wil je nu weten? 

Eerlijk

We hebben veel kennis, maar niet over alles. We zoeken zaken graag voor je uit, maar als we het niet kunnen of niet weten, zeggen we dat ook eerlijk. 

We delen ook onze fouten, want daar kun je van leren. We delen kennis vanuit onze eigen praktijkervaring.